Jill Svensson

"A bird does'nt sing because it has an answer. It sings because it has a song." - Maya Angelou

Tough lover

Kategori: videor

kände för att waila lite så det blev detta! 

Kommentarer

  • Moa49 säger:

    Hej Jill. Efter att ha sett dig på Malou, fick du mig att nu skriva mitt allra första (och kanske sista) blogginlägg någonsin.
    Jag vill bara säga dig detta: Du är en helt fantastisk och vacker människa! Den normalitetsnorm som finns i vårt samhälle, är tragisk för allt och alla. Tänk om alla istället kunde förstå hur viktigt det är med olikhet, att vi alla är lika mycket värda, oavsett utseende, kön, ålder etc.
    Till dig Jill vill jag säga: Du vet väl om att du är värdefull! Stå på dig!!! Och till alla er medmänniskor som vill vara med och bekämpa kränkningar och mobbning: Vi måste komma ihåg att det aldrig är farligt att fråga. Däremot kan det vara farligt att inte fråga, att inte se!

    Till sist: Våga vara den som vågar visa vägen!

    Svar: Tack så hemskt mycket! Du har så rätt i allt du skriver! Kramar Jill
    Jill Svensson

    2014-03-12 | 10:56:09
  • lillis säger:

    Du är bara bäst, vilken tjej o vilken röst lyssnade på dig i Malous program i morse och blev helt tagen av sången du sjöng.....helt underbar o borde lyssnas av många människor som har o har haft det tufft.
    Du är fantastiskt söt o utstrålar värme o mod, gå vidare i livet med huvudet högt o hjärtat mjukt....du berör....kram Lillis

    Svar: Tack så otroligt mycket! Kramar Jill
    Jill Svensson

    2014-03-12 | 10:58:25

Kommentera inlägget här: