Jill Svensson

"A bird does'nt sing because it has an answer. It sings because it has a song." - Maya Angelou

Spännande kreation!

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Jag och mamma håller på att sy ett väldigt orginellt plagg, det kommer verkligen bli fantastiskt när det blir klart, här får ni ett smakprov! 
 
Här har ni ett smakprov, det ser inte mycket ut för världen än, men oj så bra det blir! 
 
Imorgon berättar jag en jätterolig grej!! 
 
Hej hopp!!

Hej och hå, kämpa på!

Kategori: Allmänt

Hej! Kom inte på någon bra rubrik men men.. 
 
Trots att det är lite oroligheter och tråkigheter runt omkring just nu så tänker jag njuta av ons, tors och fredag när jag är ledig! Jag har varit ute på långpromenader med sigge, badat i nya poolen och Zumbat! Idag kom den nya soffgruppen till altanen också och det blev så fint!
 
Det har också gått lite över en månad sen jag bestämde mig för att sluta med socker(alltså fika, godis, dricka m.m.) äter dock frukt.. Iallafall så var det det bästa beslutet jag tagit. Jag gör det inte för att gå ner i vikt även om det vore ett plus, eftersom jag vet att jag har väldigt svårt med det, utan jag gör det för att jag är så otroligt trött på att känna det beroendet av socker som jag kände. Det har iallafall än så länge gått som en dans och jag har faktiskt blivit mycket gladare och framför allt piggare! 
 
Ni får väl följa hur det går framöver, här kommer lite bilder från mina dagar! 
 
 
Jag äter vattenmelon och jordgubbssmoothie istället för bullar, vaniljbullar och olika kakor. 
 
På zinken med sigge o springer lite! 
 
 

Se livet från den ljusa sidan!

Kategori: Allmänt

Jag har inte ens varit sjuk en hel dag och jag är redan uttråkad!! Jag hinner inte vara sjuk heller för den delen, onsdag, torsdag, fredag, lördag jobbar jag hela dagarna och jag ska dessutom fara runt som en galning till olika ställen i Sverige så nej, Jag hinner inte sitta hemma och tycka synd om mig själv! Här ska planeras Julkonserter, Englandsturné, skivor och så ska det skickas mail, kontakta musiker, öva med musiker, lägga upp sångprogram, sy scenkläder, öva låtar och dessutom träna! Jag har inte nog med ro i kroppen för att vara sjuk. Tänk om jag är sjuk hela veckan!?
 
Så nu har jag klagat nog så nu ska vi se det från den ljusa sidan!
 
Eftersom jag är sjuk så får jag några timmars välbehövlig vila! Jag får ligga och lyssna på de låtar jag ska lära mig, brainstorma idéer till Julkonserterna, turnéerna och skivorna. Denna veckans jobb har jag koll på så jag behöver inte kontakta musikerna förrens om två dagar, och då är jag redan frisk! Sångprogram kan jag också lägga upp om två dagar, det behöver inte vara klart nu ändå. Tar jag det lite lugnt idag så är jag säkert frisk tills imorgon! 
 
ser ni, det blir mycket bättre om man ser det från den ljusa sidan!
 
kram på er!