Jill Svensson

"A bird does'nt sing because it has an answer. It sings because it has a song." - Maya Angelou

Vägen, Vågen, Våga!

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Igår fick jag världens chock!! 
 
Ja, för att ta det från början... 
 
I våras så slutade jag med socker, med det menar jag sånt socker som finns i godis, fika, glass osv. (jag äter fortfarande fruktsocker). Dessutom så började jag i början av året träna regelbundet några gånger i veckan och går även ut och går/joggar med min hund de flesta dagarna i veckan. 
 
Det har resulterat i att min energi har blivit bättre än någonsin! Magen fungerar precis som den ska och mensen går som en klocka! Detta var ju därför jag slutade med socker, och dessutom var jag så äckligt trött på att vara så beroende av det.. 
 
Jag ställde mig på vågen dagen jag började, sen dess har jag inte gått nära den för att det är egentligen ett ganska dåligt sätt att "mäta" hur bra det går för en, att mäta med måttband är många gånger bättre, enligt mig..
 
Men igår så ställde jag mig på min systers våg och trodde inte mina ögon! Sen resan startade så har jag alltså förlorat nästan 30 kilo.. 
 
Jag bryr mig som sagt inte om vikten egentligen men jag blev helt ärligt chockad, det kan alla som såg mig direkt efter bekräfta.. Jag kan säga att sist jag vägde såhär "lite" så gick jag typ i sexan... 
 
Men iallafall, jag är bara lycklig att jag hittat en livsstil som passar mig fantastiskt bra och som jag mår bra av.. Dessutom känner jag mig vackrare än någonsin. Inte pga den fysiska vikten, utan för att jag insett vikten av att verkligen älska sig själv och att inte definiera sig själv utefter vad andra tycker! 
 
Jag är så äckligt stolt över att jag går min egen väg och att den funkar så bra för mig! Det är riktigt jobbigt ibland, och folk kanske inte förstår men jag litar på att jag själv vet vad som är bäst för Mitt liv! 
 
Till sist! NI ÄR SÅ VACKRA! Glöm för sjutton aldrig det!