Jill Svensson

"A bird does'nt sing because it has an answer. It sings because it has a song." - Maya Angelou

Träning

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Har precis varit och tränat för första gången på riktigt på ungefär en och en halv vecka pga att jag varit sjuk. Nu kör vi igång igen! 
( jag vill bara tillägga att jag inte tränar för att jag ska passa in i något skönhetsideal, jag tränar för att jag ska må bra, för att jag tycker om det och för att jag ska få tankarna på annat än jobb,osv. ) 
 
Imorgon ska jag ha ett möte med ledningen för Jul med Jill och Julia för att berätta om framsteg, regler, marknadsföring o dylikt. Idag har jag övat inför två av nästa veckas uppträdande! Gå in på min hemsida för att se alla mina uppträdanden framöver! www.jillsvensson.se 
 
 
 

Jul med Jill och Julia

Kategori: Allmänt

Hej!
Ikväll ska jag iväg på ett möte angående Jul med Jill och Julia. Detta året är jag övertygad om att konserterna kommer bli mycket bättre, inte för att de var dåliga förra året men det var första året vi arrangerade en egen Julkonsert och i år har vi erfarenhet! 
Mer om mötet får ni veta imorgon, men jag kan säga detta: Julkonserterna kommer bli något alldeles speciellt! 
Kram på er!

Mobbing

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Idag har det varit stora rubriker i JP om en person som blivit mobbad i 10 år utan att någon brytt sig (se bilden) , de vuxna har valt att vara passiva och inte göra något, att se mellan fingrarna, som vanligt. Föräldrarna har försökt med allt för att få mobbningen, kränkningarna och misshandeln att sluta, de har pratat med lärare, rektorer mm. Men ständigt möts av misstro och "vad vill ni att vi ska göra?" 
 
Detta är inte bara verkligheten för denna personen, det är verkligheten för vart femte barn. 
Vart femte barn går till skolan rädd för sitt liv, vart femte barn blir slagen, kränkt, hotad. Vart femte barn känner sig värdelös. 
 
Mobboffer blir oftast misstrodda, de ljuger säkert, för inte kan väl dessa änglabarn göra så? Inte kan väl Mina änglabarn göra så? ... 
 
Vart femte barn, är ärrat för livet. Vissa så till den milda grad att de inte vill leva längre. 
 
Ni kanske tror att de som mobbar nu helt plötsligt kommer växa upp en dag och tänka "nej men hallå, inte ska väl jag mobba eller kränka någon" men så funkar det inte, de kommer fortsätta för det är det enda de vet. Vuxenmobbing finns också. 
 
Det är inget vackert i att ta livet av sig
 
Det är inget vackert i att ta livet av sig!
 
Vi måste alla ta ett gemensamt krafttag för att hjälpa barn och ungdomar som blir mobbade, och även dem som mobbar, för de kan inte må så bra om man måste kränka en annan medmänniska.
Om vi som vuxna inte gör något, vem ska då Hjälpa? Hur ska barn då lära sig att det är fel att mobba? 
 
Ska vi fortsätta blunda och sitta på begravningen och gråta och undra varför detta barn gjorde som hen gjorde, eller ska vi äntligen göra något för Våra egna Barn?
 
Till dig:  
Du är älskad, Du är värdefull och livet vore inte samma sak om inte Du vore här. 
 
Du vet väl om att Du är Värdefull?

Kläder!

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Här kommer en bild (inte jättebra kvalité menmen) Jag har beige glittrig spets och djurmönstrat småglittrigt trikåtyg. En slits i spetskjolen...
 
 
 Jag är jättenöjd över resultatet på denna outfit! Imorgon eller på lördag blir en vit långklänning klar och imorgon ska vi även köpa fake-skinntyg och svart tyg. Vad det blir av det får ni se när det blir klart! 
 
Vilken tur man har som har en sån duktig mamma! 
Imorgon ska jag även på ett möte för att träffa lite olika människor... 
// Jill
 
 

Musik

Kategori: Allmänt

Hej!
 
 
 Just nu sitter jag och lyssnar på mina för stunden favoritlåtar! Roar- Katy Perry, Loved me back to life- Celine Dion, Wrecking ball- Miley Cyrus. Ni kan gå in och checka mitt Spotify-konto och följa för att lätt hitta ny, gammal, bra musik i alla genrer (nästan). Här hittar ni listan som jag lyssnar på just NU . Här hittar ni mitt konto: 112929886
 
 
Jag och mamma håller på att sy kläder till mina framträdanden framöver och för första gången gör vi en egen design så det ska bli kul att se slutresultatet ikväll!
 
Håller på att ladda ner filmer från mina senaste uppträdande så till kvällen tänkte jag lägga ut ett klipp här på bloggen, en bild på kläderna också kanske? Vad tycker ni?
 
Nu ska jag fortsätta hjälpa mamma, glöm inte!
  • Kolla min Spotify
  • Titta in på bloggen/min facebook senare ikväll
 
Kram på er!
 
Jill