Jill Svensson

"A bird does'nt sing because it has an answer. It sings because it has a song." - Maya Angelou

En ny vår

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Jag har inte bloggat på jättelänge och det beror på att jag har haft så otroligt mycket att göra! Jag har tagit Körkort, vilket känns otroligt skönt då jag nu kan ta mig till olika sångjobb själv. Jag har också varit med i Malou Efter Tio i Tv4 och pratat om Mobbing och viktigare, vägen tillbaka! 
 
Jag vill ju självklart tacka er alla för den otroliga respons som jag har fått sen Efter Tio, det är ett viktigt ämne som man verkligen måste våga prata om!
 
I måndags sjöng jag på min väns begravning vilket var svårt, men jag kom och tänka på vilka fantastiska människor jag har runt mig och som jag har äran att jobba med! 
 
12 april sjunger jag med självaste Christer Sjögren, en otrolig ära! 
 
Dessutom letar jag lite löst efter ett skivbolag eller management som kan hjälpa mig med alla mina jobb som jag har framöver, det har gått bra att ta hand om allt själv hittills men jag känner att eftersom jag har så otroligt mycket spelningar framöver så behöver jag hjälp att ta hand om dem samt utöka internationellt. Men jag tar det lugnt och väntar på dem rätta att arbeta med, men har ni några i skjortärmen så kan ni ju höra av er ;) 
 
Jag är så otroligt tacksam över livet, hela Livet och vad som än händer tänker jag fortsätta kämpa! Det tycker jag Ni ska göra också för det lönar sig verkligen!!
 
Glad Vår på er! 
 
// Jill
 
 
 

Tough lover

Kategori: videor

kände för att waila lite så det blev detta!