Jill Svensson

"A bird does'nt sing because it has an answer. It sings because it has a song." - Maya Angelou

Göteborg!

Kategori: Allmänt

Hejsan!
 
Just nu är jag och tre av mina syskon påväg till Göteborg för att shoppa och gå på Liseberg, det ska bli riktigt roligt! På fredag har jag jobb igen efter 10 dagars semester. 
 
Min lillebror har bestämt att han är DJ i bilen och Rap blir det då, börjar tycka om det riktigt, meningsfulla låtar iallafall...  
 
Jag har fyllt arton år nu också, jag har aldrig brytt mig så mycket om det men det senaste har jag längtat lite efter friheten, men med frihet kommer ansvar, myndig, körkort. Bland annat. 
Just nu tänker jag inte så mycket på det men jag kommer nog inom en snar framtid märka skillnaderna. Jag får helt enkelt ta det onda med det goda! 
 
Nu ska jag äta frukost! 
 
 
kram på er! // Jill

Semester

Kategori: Allmänt

Nu har semestern börjat på riktigt! Vi är på Västkusten just nu och vädret är underbart, inte ett enda moln på himlen. Vattnet är varmt o min hund Sixten är jätteduktig, grädden på moset då? Jo, imorgon fyller jag arton! 
 
Mamma, min systerdotter Linnéa o Sixten myser medan jag spelar o sjunger, ni kan ju tro att vi har det bra! 
 
Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt men använder inte dator/mobil något speciellt på semestern :) 
 
glad sommar på er!

#dontcut

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Snälla rara underbara! Jag vill bara säga det att ni är alldeles perfekta som ni är och vad folk än säger om eller till dig så borde du ALDRIG SKADA DIG SJÄLV! Du är värd så mycket mer än det. 
 
Mår ni dåligt så prata med någon! Föräldrar, lärare, kompisar, någon som du litar på, det kommer kännas bättre än att skada dig själv.  
 
Så snälla, Skada aldrig dig själv (eller någon annan för den delen) Aldrig någonsin!