Jill Svensson

"A bird does'nt sing because it has an answer. It sings because it has a song." - Maya Angelou

hemligheten?

Kategori: Allmänt

Okej, så många har skrivit och frågat mig hur jag har gjort för att gå ner i vikt så jag tänkte att jag skulle berätta lite om det. Jag har ingen kunskap utan jag har testat olika och kommit fram till saker som har passat mig! 
 
Det första jag gjorde var att börja älska mig själv. 
 
Löjligt, ellerhur? Men efter att jag började tänka att "jaja, jag kanske alltid kommer vara stor, men jag kan vara vacker, snygg, sexig och STOLT ändå!", Då började det hända grejer! Sen hittade jag en träningsform som jag tyckte var rolig och som jag kunde köra regelbundet (2 ggr i veckan ungefär) efter det bestämde jag mig för att jag var trött på att vara beroende av socker, för det är ett beroende hur man än vill se det. Så jag slutade med godis, chips, fika, dricka.. Ja ni vet, det vanliga! De första månaderna hände ingenting viktmässigt men massor på hur jag mådde! Jag fick mycket mer energi, jag blev gladare, jag kände mig så fräsch och jag var stolt över att jag klarat mig så länge! Efter några månader började jag helt plötsligt rasa i vikt! Från att ha haft strlk 50 i byxor så har jag nu 40-42. Jag har inte vägt mig under tiden eftersom jag för det första, inte förväntade mig att något skulle hända och för det andra så tycker jag att det är ett ganska kasst medel för att mäta framgång, men för några dagar sen så vägde jag mig och såg då att jag tappat runt 30 kilo. Det är dock en världslig sak eftersom det viktigaste är att jag mår bra och trivs med mig själv! 
 
Älska kroppen du har medan du jobbar för kroppen du vill ha och Gör det till en Livsstil, inte någon Bantning!! Och till sist, det finns ingen magisk lösning, DU har chansen varje sekund att välja vilken väg Du vill gå, gör ett medvetet val! 
 
Kram och puss och kärlek till er alla!