Jill Svensson

"A bird does'nt sing because it has an answer. It sings because it has a song." - Maya Angelou

Jag svarade Nej.

Kategori: Allmänt

Jag fick frågan en gång, om jag önskade att de som varit elaka mot mig, eller mobbat mig, skulle få gå igenom samma sak som jag fick utstå i flera år. Känna smärtan jag kände. 


Jag svarade nej. 


För när jag skriver att jag vill att mobbing ska sluta, att ingen ska behöva utsättas för ett sånt hat, så menar jag det. 
För om vi vill stoppa mobbning så måste vi göra det med kärlek, hur svårt det än är. Vi måste göra det med kloka, väl valda ord och tålamod. 


Det är vi vuxna som måste visa barnen vad som är rätt och vad som är fel. Inte Berätta, utan VISA.

Tomma ord räcker inte till. 


Och vi vet alla att Hat föder Hat. Och jag kan vara den första att skriva under på, att alla gör misstag. 


Jag är inget mobboffer. Jag är en överlevare och jag tänker kämpa hela mitt liv för att göra så att det blir fler av oss, för just nu, är vi en utdöende ras. 

Till alla er som känner att ni kämpar en kamp ni inte kommer vinna, lyssna och tänk om. 

http://youtu.be/IbMg22L3lJo 

 

kramar Jill

Min helg!

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Min helg har varit helt underbar! I torsdags åkte familjen till Trosa och campade och min lilla hund Sixten fick öva mycket på att möta och hälsa på hundar av alla storlekar och raser. Eftersom han har blivit attackerad av större hundar några gånger så har jag varit rädd att han skulle bli rädd för alla hundar eller tom aggresiv men det har inte hänt, däremot har han varit lite nervös att möta större hundar men det jobbar vi bort och nu vill han bara fram och hälsa och börja busa direkt. Jag är SÅ stolt över honom! 
 
I fredags åkte jag och lillebror in till Stockholm för att titta på Miley Cyrus i globen och hon var verkligen fantastisk! Man var inte uttråkad en minut och hon visade även att hon är en fantastisk sångerska! Tacksam för den upplevelsen! 
 
Lördag åkte vi hem och jag sjöng hela dagen! 
 
Söndag har jag övat på en ny låt och sen blev det ett TVÅ TIMMARS långt Zumba-pass, utan paus. Men jag överlevde iallafall och det var superkul och det är väl mycket tack vare de fantastiska Zumba-tränarna! Nästa gång blir det fyra timmar... 
 
Idag tänkte jag också på en kär vän som gick bort för ett tag sen, jag sjöng på hans begravning och det är jag så glad att jag gjorde! Men han är saknad.. 
 
Det var lite kort min helg! Ta vara på varandra för när det väl gäller så är det kärleken som betyder något! 
 
Kram på er!